perjantai 23. syyskuuta 2011

AIAIAI - kaikki ei mennytkään aivan putkeenAIAIAI - tänään on ollut vähintäänkin hermoja riipivä päivä. Vanhimmainen on tullut siihen ikään, että veri vetää kylille humppaamaan ja pelisäännöissä on hitusen hiomisen varaa. Samalla kun tilanne on hermoiluttanut niin olen yrittänyt surffailla nyt jo hyvissä ajoin joulupakettiin kummaltakin jälkikasvulta puuttuvat kuulokkeet. Toinen on nymetaltaivaissa ja toisen musiikkimaku toisella äärilaidalla Lady Gagoineen ja Justin Biibertäjineen ja alituinen kakofonia voisi helpottaa uusilla kuulokkeilla.

Vanha kunnon tuttavuus AIAIAI nousi ensimmäisenä mieliin ja surffailin tanskalaisten ihanuuksien tämän hetkisiä mallistoja ja sieltä löytyi aika viehkot ja tyylikkäät uutuudet - nahkakuulokkeet. AIAIAI on muutoinkin panostanut ostokokemukseen upeine pakkauksineen, mukaansatempaavine blogeineen ja upeine graafisine ilmeineen. Suoranaista herkkua sielulle. Mutta kuinkas ollakkaan nuorimmainen repesi tyystiin. Kuinka tyylitajuton ja typerä olenkaan. Luulenko tosissani, että hän muka huolisi tuollaiset. Että näin meillä =)


2 kommenttia:

  1. Ihana, upea, tyylikäs kokonaispaketti - oikein mieluusti saisin AIAIAIt joululahjaksi. Eivät varhaisteinit aina ymmärrä meidän tätien kultivoitunutta makua =)

    VastaaPoista
  2. Ne vaan on niin tajuttoman upeat - huokaus ja mokomat teinit ei vaan ymmärrä =)

    VastaaPoista