sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Tulta päin =)Meille tarvittaisiin uusi vaahtosammutin ja mieluiten joka huoneeseen ihan omakin. Täysin puulämmitteisessä 1902 rakennetussa talossa asustaa jos jonkin sortin tulenkäsittelijää. Ruotsalaiset osaavat ehdottomasti tämän vaahtosammutin jutun paremmin kuin suomalaiset. Siitä ei ole pienintäkään epäilystä. Keittiöön ottaisin tämän valkoisen ihanuuden, vanhimmainen ottaisi aivan takuulla joko kultaisen tai viininpunaisen huoneeseensa ja nuorimmainen mitä luultavammin tuon sinisen. Kuolettavan ihania - ei voi muuta kuin ihastella. 

Kiitoksia muuten kaikille ihanille lukijoille mukavista kommenteista. Maailmanmerien kohnaaminen on aina seurannut mukanani ja mustan höyryävän kahvin kera on parasta tutkailla mitä uusia juttuja on tuloillaan =)6 kommenttia:

 1. Wau! Kyllä tämä pesee niin sen perinteisen ärhäkkään punaisen.

  VastaaPoista
 2. oi, tuohan sais jäädäkin jo näkyville!! <3 hoksaiskohan kukaan hädän hetkellä sitä sammuttimeksi?

  VastaaPoista
 3. Minäkin huolisin tuommosen....mutta en sitä perinteistä punaista...
  Saakos näitää täältä meiltä mistään, vai pitäiskö sweamamman helmoihin mennä :)

  VastaaPoista
 4. Kymmenisen vuotta sitten bongasin Barcelonan vaatekaupoista siistejä metallinvärisiä sammuttimia, ja yritin silloin googlailla, löytyisikö niitä Suomesta - ei (eBaysta löytyi kyllä!) Lieköhän Suomessa taas joku hölmö asetus, jonka mukaan sammuttimien täytyy olla punaisia. Ehkä hieman huomaamattomampi valkoinen olisi varmasti paljon parempi vaihtoehto kuin ei sammutinta ollenkaan.

  Jos Tukholmaan tulisi käyntiä, hakisin varmaan jonkun näistä Äntigen hemma -sarjan toimittajien suunnittelemista sammuttimista http://www.ahlens.se/brand/.

  VastaaPoista
 5. Niin hieno, että voisi hyvin pitää ylpeänä esillä!

  VastaaPoista
 6. Tässähän alkoi melkein tehdä mieli ostaa vaahtosammutin!

  VastaaPoista