keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kaasua komissaario!


Olen hirvittävän innostunut Time of the aquariuksen flatpack uutuuksista. Ulkomaja ja Plywoodcastle jännittävine leikkuurakenteineen saavat aina mielikuvituksen laukkaamaan. Sitä paitsi se suuri nerokkuus, joka noihin flatpack tuotteisiin liittyy tuon kasattavuuden ja kuljetettavuuden näkökulmasta on aina nostanut jotenkin ihon kananlihalle. Ajatelkaas sitä kuinka lähellä onkaan aika, jolloin materiaalin ei tarvitsisikaan kulkea pyörillä, raiteilla, ilmassa jne. Vaan asiakas ostaisi pelkän tiedoston ja leikkauttaisi sen paikallisessa leikkaamossa, paikallisista materiaaleista. Muistan kerran kuulleen jonkin pöyristyttävän luvun - 80% kaikesta materiaalista on jatkuvasti maapalolla liikkeessä ja niitä rahdataan paikasta toiseen. No tässä vuodatuksia rakkaudestani Time of the aquariuksen linnojen tyyppisiin tuotteisiin =)

Kysyin tästä innostuneena kaikkitietävältä googlelta millaisia flatpack tuotteita 2012 onkaan ilmestynyt. Tutut kuvat ja tuotteet vilahtelivat toinen toisensa jälkeen ja lopulta monen käännöksen, mutkan ja valtatien jälkeen päädyin kanadalaisille La Firmen sivuille. Ja hymyilin - kaasulamppu, perin jännittävä =) Lamppu, jonka kuuppa on valmistettu kierrätetystä kaasupullosta ja katkaisijana jättiläismäinen tulitikku. Vähän kuin olisi Liisana Ihmemaassa

1 kommentti:

  1. Ihana kulla ; ) Tulin juuri verstaalta joka alkaa tekemään Majaa ja täytyy sanoa että arvostukseni kotimaista työtä ja perheyrityksiä kohtaan taas kasvoi. Kohta lisää aiheesta.
    Oli hieno nähdä taas Dekossa kättesi jälki.

    VastaaPoista